AromaPatches®

 

Weldadige Rust – Deep Rest
by Madeleine®#weldadige rust

Een echt diep rustgevende en weldadig kalmerende combinatie van de mooiste en zuiverste oliën, gemengd met kunde en het hart.
Denk aan kostbare roos en neroli, aardend kalmerende vetiver, lichte “ademruimte” en rust gevende olibanum (wierook of frankincense), zonnig warme mandarijn en traditioneel ontspannende lavendel uit de Haute Provence. Voor iedereen vanaf 3 jaar.
Per stuk 3,25
Per 10 stuks 29,95

Vrij Ademen – Free Breathing
by Madeleine® #vrijademen

Een ademhaling ondersteunende, rustgevende balsem voor longen en luchtwegen die verzacht en de slijmvliezen tot rust brengt. De combinatie ondersteunt een doelmatige ademhaling. Om snel weer vrij te ademen. Voor iedereen vanaf 3 jaar.
Met o.a. Siberische zilverspar, olibanum, berglavendel, sandelhout, tijm linalool, ho-blad en een vleugje helicryse en munt.
Per stuk 3,25
Per 10 stuks 29,29

Digesticalm
by Madeleine®#digesticalm

Geurige en door velen als heel prettig compositie voor de ultieme rust in maag en darmen, met bewezen maag kalmerende gember, mandarijn en kardemom, verfrissende citroen en rustgevende lavendel in de achtergrond. De combinatie ondersteunt een rustige maag-darmfunctie, ontziet de maag en is ideaal om snel rust te brengen in de maag. Wetenschappelijk onderzoek geeft ons extra aanwijzingen over de effectiviteit van de bestanddelen, juist via inhalatie – vaak als het meest comfortabel beschouwd. Voor iedereen vanaf 3 jaar.
Per stuk 3,25
Per 10 stuks 29,95

Blanko AromaPatch® #

by Madeleine® aromapatch

Zelf de ideale olie toepassen kan ook via de Blanko AromaPatch® die ruimte biedt aan 1-4 druppels van de door jou of je zorgvrager gekozen een (combinatie van) olie(n). Je kunt ze bij ons aanschaffen. Afhankelijk van de door jou gekozen olie of combinatie daarmee, bied je 2-12 uur geur aan de individuele ontvanger.
Per stuk 2,95
Per 10 stuks 27,50

NL – Welkom!
Wij hebben (nog) geen webwinkel, maar je kunt de prijzen op de website vinden in diverse categorieën. Je kunt je wensen kenbaar maken via de mail.
We leggen geen minimum bestelbedrag op zoals veel leveranciers. Iemand kan dus ook kleine bestellingen plaatsen. Dus het maakt niet uit of er 1 of 20 flesjes besteld worden, maar boven een bepaald bedrag sturen wij de order franko (zie de verkoopvoorwaarden via de link hieronder).
We vragen aan niet-zorginstellingen altijd vooruitbetaling.
We zijn vaak niet in staat om direct de andere dag te leveren. We zijn een tweepersoons bedrijf met veel passie maar ook zeer beperkte logistieke mogelijkheden. Er gaat dus wel wat tijd overheen en het is fijn als je daar rekening mee kunt houden. Echte spoedgevallen (terminale zorg) proberen we wel de volgende dag uit te leveren.
Dank  voor je begrip. Graag verwijzen we je naar de verkoopvoorwaarden voor details over leveringen, korting en verzendkosten, zie https://aromazorgzuster.nl/verkoop-voorwaarden/
Mocht je nog meer informatie wensen, dan hoor ik dat graag.

 

English – Welcome!
We are not a web shop (yet), but you can find the prices for our products on the product pages on this website. Orders are welcome through email.
You can order any quantity from small to large. We always ask payment in advance for shipments to all addresses outside of The Netherlands. Please enquire with our sales staff for your specific order.
Delivery times are variable.
We will always notify you on the tracking code of the shipment.