Complementaire Zorg in de Palliatieve Zorgverlening – Boek

 

Had je altijd al willen weten wat complementaire zorg in de zorg kan betekenen? Kicozo’s boeken, geschreven door wereldwijd gerespecteerd expert Madeleine Kerkhof zijn ideaal om lekker mee op de bank te kruipen, kennis op te doen en geïnspireerd te raken om je zorg te verrijken met niet-farmacologische zorg, voor meer kwaliteit van leven voor patiënten en hun omgeving.

Bijvoorbeeld het:

Studieboek Complementaire Zorg
in de Palliatieve Zorgverlening

Wil je je (extra) verdiepen in wat AromaZorg, massage, AquaZorg en meer voor jou en je zorg voor mensen in de palliatieve fase kunnen betekenen? Misschien is cursus volgen (al geef ik met Kicozo ook online scholingen) nu niet op jouw pad, maar heb je wel een passie voor complete zorg voor mensen aan het levenseinde?
Dit boek is geschreven om jou extra te inspireren om op veilige en weldoende wijze essentiële oliën in de zorg en praktijk in de palliatieve en terminale fase toe te passen bij pijn, misselijkheid, voor huid- en mondzorg, voor angsten en stress, voor longen en luchtwegen. Nu misschien meer dan ooit – in Covid19 tijd – is aandacht voor de hele mens, voor welbevinden en troost, voor momenten van ontspanning in donkere onzekere tijden, een must. Met dit boek reik ik je daarvoor handvatten aan. Welzijn van lichaam en geest in de laatste levensfase. Leven toevoegen aan de dagen!

 

Complementaire Zorg in de palliatieve Zorgverlening.
Met als onderwerpen AromaZorg, Massage, AquaZorg en Ontspanningstechnieken

Aromazorg in zijn puurste vorm, toepassingen als massage en aquazorg, maar ook ontspanningsoefeningen en enkele andere beknopt besproken technieken vullen dit mooi geïllustreerde handboek.

Je vindt er evidence en experience complementaire (aroma)zorg, nauw aansluitend aan de IKNL richtlijnen, soms ‘out of the box’ en uitgebreid ingaand op welbevinden in elke zin. Je vindt er ervaringen van zorgverleners, patiënten en nabestaanden, maar ook heel persoonlijke ervaringen van de auteur.

Behalve veel aandacht voor de volwassen zorgvrager vindt je ook adviezen voor toepassing bij kinderen en ook zorgvragers met bijzondere behoeften, andere leefstijlen en religies worden niet vergeten.

De normale verkoopprijs van deze 2e geactualiseerde editie verkrijgbaar is via Kicozo voor de adviesprijs van 69.95 euro excl. verzendkosten*.
Het ISBN nummer is 978-9-081767-42-2.
Je kunt het bestellen door een email te sturen naar info@kicozo.nl. Je ontvangt dan een betaallink. Na betaling sturen wij je het boek zo snel mogelijk op.

Dit boek is ook (tegen adviesprijs) verkrijgbaar bij:
Chi Aromatherapie
Bol.com
De Dementiewinkel

 

NL – Welkom!
Wij hebben (nog) geen webwinkel, maar je kunt de prijzen op de website vinden in diverse categorieën. Je kunt je wensen kenbaar maken via de mail.
We leggen geen minimum bestelbedrag op zoals veel leveranciers. Iemand kan dus ook kleine bestellingen plaatsen. Dus het maakt niet uit of er 1 of 20 flesjes besteld worden, maar boven een bepaald bedrag sturen wij de order franko (zie de verkoopvoorwaarden via de link hieronder).
We vragen aan niet-zorginstellingen altijd vooruitbetaling.
We zijn vaak niet in staat om direct de andere dag te leveren. We zijn een tweepersoons bedrijf met veel passie maar ook zeer beperkte logistieke mogelijkheden. Er gaat dus wel wat tijd overheen en het is fijn als je daar rekening mee kunt houden. Echte spoedgevallen (terminale zorg) proberen we wel de volgende dag uit te leveren.
Dank  voor je begrip. Graag verwijzen we je naar de verkoopvoorwaarden voor details over leveringen, korting en verzendkosten, zie https://aromazorgzuster.nl/verkoop-voorwaarden/
Mocht je nog meer informatie wensen, dan hoor ik dat graag.

 

English – Welcome!
We are not a web shop (yet), but you can find the prices for our products on the product pages on this website. Orders are welcome through email.
You can order any quantity from small to large. We always ask payment in advance for shipments to all addresses outside of The Netherlands. Please enquire with our sales staff for your specific order.
Delivery times are variable. It can be very challenging in this time to ship products due to global delays in connection to the current pandemic.
We will always notify you on the status of the shipment.